Beleef Essent

0
Boudewijn den Herder over Essent: “Strak performance management en een sterk teamgevoel”
Voor de werving van nieuwe collega's deelt Boudewijn zijn visie en ambities bij Essent. Vanuit zijn eigen ervaring legt Boudewijn uit waarom werken in de energiesector dynamischer is dan in bijvoorbeeld de FMCG sector.
1
Onze Ralf, Senior Data Manager deelt zijn verhaal
‘Want ja, zonder data geen businesscase, zonder businesscase geen investering in nieuwe ontwikkelingen’. Onze collega Ralf werkt met plezier op de afdeling Data Management en Development als Senior Data Manager. Benieuwd waar hij zich mee bezig houdt? Lees verder!
2
Carlo vertelt over zijn stage bij innogy
Een kijkje nemen in de keuken van een jong en vooruitstrevend bedrijf? Dat kan bij innogy. Een uitdaging? Zeker! Stagiair Carlo laat het zien. Als student van de opleiding Business IT & Management aan de Avans Hogeschool is hij elke dag bezig om bij te dragen aan een duurzame wereld. Carlo over zijn stage en ervaringen bij innogy!
3
Een middag mee met Guus van Volta Limburg
Léon Römers vertelt over zijn ervaringen bij de middag meelopen met een servicemonteur van Volta Limburg. Op donderdag 16 augustus mocht hij een middag mee met Guus Raven in de omgeving van Brunssum (Zuid-Limburg). Guus (23 jaar) is drie jaar in dienst bij Volta Limburg en werkt als servicemonteur aan alle toestellen die Volta Limburg onderhoud.
4
Collega Janneke loopt mee met Volta Limburg
‘Want zo voelde het wel een beetje. Hoewel ik natuurlijk niet bij Volta werk. Of Undercover was. Of Boss ben. Maar toch. Als Markt & Proces Consultant met een LEAN-Green Belt op zak zag ik wel een paar verbeterpunten.’ Janneke Eysbroek vertelt hoe zij haar middagje meelopen heeft ervaren.
5
Collega Dirk loopt mee met de Energiewacht Groep!
Dichter bij de klant dan echt bij de klant over de vloer kun je natuurlijk niet komen! Onze collega Dirk heeft dat letterlijk mogen meemaken! Dirk vertelt ons over zijn middagje meelopen met een servicemonteur van Energiewacht Groep in Zwolle.
6
Event innogy Consulting - Digitalisation of the energy sector
Digitalisation and big data is changing the way in which customers interact with energy providers. It changes customer experience and provides market opportunities. Overall, the energy transition would never be possible without a digital transformation. Are you curious to find out more about this topic and how it is being done at innogy? Join our mini-seminar on ‘Digitalisation of the energy sector’.
7
De innogy carrière van collega Lars Beke
Direct bijdragen aan de energietransitie in een gave dynamische omgeving. Dat is werken bij innogy Consulting voor Lars!
8
Een middag op stap met monteur Herman
Bianca van Hamond-Vissers vertelt over haar middagje meelopen met een servicemonteur van Kemkens!
9
Beleef innogy
Benieuwd hoe wij de energiewereld op z'n kop zetten? Lees hier verschillende verhalen van collega's die hier elke dag mee bezig zijn!
10
Rob en Bram over Google CodeLab & Google Assistent
Dat we aan toffe projecten werken wisten wij al lang! Maar dankzij Rob en Bram krijg je een echt kijkje in de keuken van een van onze projecten!
11
De innogy carrière van collega Ehssane Gounou
De energiewereld verandert. Razendsnel. De carrière van Ehssane bij innogy Consulting heeft hier aan bijgedragen en is alles behalve saai geweest!
12
De innogy carrière van collega Bibi Kool
Van Trainee tot aan Strategic Marketeer; Bibi over haar carrière bij innogy.
13
Collega Paul op visite bij windpark Zuidwester in Urk
Collega Paul Vestjens was, als onderdeel van zijn onboardingstraject, op bezoek bij windpark Zuidwester in Urk. Benieuwd naar hoe zijn dag was?
14
Collega Marloes op het podium bij Emerce Recruitment 2018
Dat we trots zijn op veel van onze projecten schuiven we niet onder stoelen op banken. Maar vorige week werd het extra leuk! Collega Marloes deed haar verhaal op het podium van Emerce.
15
MoonShoot & FuckUp Awards
Projecten die van lef getuigen of een pilot die veel leerpunten opleverde. Je kent ze vast!
16
Hackathon IT: Silos are for farmers
innogy IT collega's 24 uur lang in rode Kung Fu Panda T-shirts. Benieuwd naar de reden?
17
Opinie Patrick Lammers
Toekomst van Essent gaat over spouwmuurisolatie én big data. Lees het hele artikel in het Financieel Dagblad van 12 maart 2018.
18
Inhousedag innogy Consulting
Wil jij meer weten over werken bij innogy Consulting? Kom dan naar onze inhousedag op 15 mei.
19
De innogy carrière van collega Nick Heber
De energiewereld op z'n kop zetten in een informele omgeving en werken aan je ontwikkeling. Dát is innogy voor Nick!