Contact

Niet gevonden waar naar je op zoek was? Of nog een aanvullende vraag? Wij helpen jou natuurlijk graag verder! Wellicht helpen onderstaande veelgestelde vragen jou op weg. Zo niet, dan kun je ons bereiken via recruitment@essent.nl 

Met wie kan ik contact opnemen over een specifieke vacature?

Bij iedere vacature op deze website vind je de contactgegevens van een van onze recruiters. Je kunt dus direct telefonisch of per e-mail contact met hen opnemen.

Zijn er ook stageplaatsen bij Essent beschikbaar?

Ja! Regelmatig zijn er stageplaatsen beschikbaar. Deze worden, net zoals iedere vacature, in het vacatureoverzicht op deze website geplaatst. Staat er op dit moment geen stage in het vacatureoverzicht? Dan moeten we jou helaas teleurstellen. Schrale troost: maak een Job Alert aan zodat je op de hoogte blijft van relevante vacatures!

Mijn favoriete functie staat op dit moment niet open. Hoe kan ik toch mij interesse kenbaar maken?

Heb je het vacatureoverzicht bekeken, staat jouw favoriete vacature niet open maar ben je wel geïnteresseerd in onze organisatie? Maak dan een Job Alert aan zodat je op de hoogte blijft van relevante vacatures binnen jouw vakgebied! Wij nemen op dit moment geen open sollicitaties in behandeling.

Hoe lang duurt het voordat ik een reactie krijg op mijn sollicitatie?

Wij doen onze uiterste best om je binnen 2 weken een reactie te geven op je sollicitatie. Heel soms duurt de sollicitatieprocedure wat langer, maar dit laten we jou dan per mail of telefonisch weten. Onder elke vacature vind je trouwens ook meer informatie over de sollicitatieprocedure.

Ik heb een vraag over iets anders dan vacatures en solliciteren. Waar kan ik terecht?

Dat ligt er natuurlijk aan waar je naar op zoek bent. Een aantal tips om je op weg te helpen:
  • Bij vragen over de rol van Klantadviseur in ons Klant Contact Center of in een van onze shop-in-shops, neem contact op met YoungCapital of Adecco.
  • Ben je klant of wil je dit worden? Neem dan contact op met de klantenservice van Essent of energiedirect.nl.
  • Interesse in Powerhouse? Dan kun je een kijkje nemen op www.powerhouse.nl.