Hoe we werken

Onze ambitie is helder: de nummer 1 blijven op het gebied van energie. Met de hevige concurrentie, de veranderende markt en de politieke, maatschappelijke en technologische vernieuwingen, is dit een blijvende uitdaging. Die uitdaging gaan we elke dag vol vertrouwen aan met medewerkers op topniveau. Heb jij het in je?

Jij bent een topspeler.

Wie we zoeken? Wij noemen dat topspelers. Jij bent die teamspeler die kansen ziet en slim samenwerkt om ze te verzilveren. Vol vertrouwen zet jij jouw talenten in om topprestaties te leveren. Je houdt ervan om successen te vieren. En je durft ook samen te leren van fouten. Je zoekt jouw collega’s op en houdt jezelf en anderen graag scherp.

 

Je bent in topvorm en wilt dat graag zo houden.

Jij bent in topvorm. En je zoekt een werkgever die je stimuleert om in topvorm te blijven. Werken bij Essent daagt je uit om je te blijven ontwikkelen. Je werkt met de besten uit jouw vakgebied samen en je krijgt alle ruimte om te ontdekken hoe het nog beter kan. En wil je verder leren? Jezelf ontwikkelen? Onze persoonlijke ontwikkel- en scholingsbudgetten geven jouw groei een extra boost.

 

Onze medewerkers staan aan de basis van ons succes.

Dat beseffen we ons maar al te goed. Zij houden Essent op nummer 1 en helpen miljoenen Nederlanders duurzamer te leven. Ben jij de topspeler met lef en ambitie die impact komt maken op de energiemarkt? We willen graag van je leren.
Wij zijn Essent. En jij?