Klantadviseur Retail

Een energieaanbod op maat tijdens het winkelen? Dat kan bij ons merk Essent! Als Klantadviseur in een van onze shop-in-shops is de winkel jouw werkterrein. Jij geeft advies over energievraagstukken en doet ze een passend voorstel. Jij bent het visitekaartje van Essent!

Werken in een shop-in-shop van Essent betekent dan ook de klant écht ontmoeten. Dichterbij de klant kom je niet, dus je hebt direct en persoonlijk impact. Doorvragen, luisteren, inleven en inspelen op de behoefte van de klant, zonder script voor je neus of ‘verstopt’ achter een telefoon; daar krijgen wij energie van!

Iedere klant is jouw klant! En voor iedere klant gaan wij vol energie. Keer op keer de verantwoordelijkheid nemen om tot de beste oplossing of het beste advies te komen, voor zowel de klant als voor Essent! Maar we zijn niet alleen verantwoordelijk voor individueel succes. Ook voor het succes van het team, de shop-in-shop en Essent.

We werken in gezellige en hechte teams met een directe, snelle en dynamische cultuur. Je hier thuis voelen gaat het snelst als je een nuchtere aanpakkers mentaliteit bezit. Omdat je in de winkel niet veel directe Essent collega’s in de buurt hebt moet je het leuk vinden (en kunnen!) om zelfstandig te werken. Daarnaast moet je stevig in je schoenen staan; we zeggen wat we vinden en we geven en ontvangen feedback. Samen gaan voor het aller beste resultaat, alleen dan zijn we succesvol.

Werken in een winkel is altijd dynamisch. Werken in een shop-in-shop van Essent nóg dynamischer! Vind de balans tussen het inhoudelijke en diverse klantcontact, de uitdagende KPI’s en doelstellingen, de verschillende stakeholders en belangen én de meerdere winkelformules waarvan je onderdeel uitmaakt. Lastig? Nee, juist uitdagend!

Maar we laten je niet zomaar in het diepe springen. Van ons krijg je een uitgebreide training zodat je alles weet over klantcontact, energie en Essent.

Essent heeft er voor gekozen om samen met Adecco en YoungCapital op zoek te gaan naar de beste klantadviseurs voor Essent! Daarom vind je onze klantadviseur vacatures via de onderstaande links. Zowel YoungCapital als Adecco nemen jouw sollicitatie zo spoedig mogelijk in behandeling en informeren jou over het vervolg. Als je vragen hebt over de inhoud van de functies dan zijn de contactgegevens van Adecco en YoungCapital via onderstaande links te vinden.