Beleef innogy!

Elke dag zijn onze collega's bezig om onze leefwereld een beetje beter te maken. Een flinke klus, want onze wereld veranderd razendsnel! Daarom werken we samen, starten we gave projecten, zoeken we de grenzen op én hebben we in dat alles de grootste lol. Lees hier de korte verhalen van verschillende collega's en neem een kijkje in onze wereld.

Een ochtend meeluisteren met een klantadviseur

"Waar draait het bij innogy onder andere om? Tevreden klanten. Wat doen wij om deze klanten tevreden te houden en hoe helpen we hen bij vraagstukken? Dit zijn vragen die ik had sinds ik vanaf 25 juni bij innogy begonnen ben op de HR afdeling. Tijdens een van de trainingen die ik gevolgd heb werd ook de mogelijkheid aangeboden om een keer mee te luisteren met een klantadviseur. Dat wilde ik ook graag meemaken!

Op woensdag 11 juli was het zover en werd ik eerst ontvangen door collega Richie de Vorst. Na een rondleiding op de afdeling Klantcontact werd ik voorgesteld aan een klantadviseur bij Essent. Vol bewondering heb ik een uur meegeluisterd hoe zij verschillende klanten met zeer uiteenlopende vraagstukken te woord stond. Wat mij vooral opviel waren alle systemen waar de klantadviseurs in werken en zaken opzoeken om de klant te kunnen helpen. Hier gaat veel training aan vooraf voordat je dit goed en snel onder de knie hebt. Zij schakelde echter moeiteloos tussen alle systemen en stond zo iedere klant heel vriendelijk te woord. Eindresultaat: drie zeer tevreden klanten!

Dank je wel dat ik met je mee mocht luisteren. Het heeft mij een beter beeld gegeven wat het werk van klantadviseurs inhoudt en hoe jullie iedere dag weer voor tevreden klanten zorgen."

- Sonja Slotboom