De innogy carrière van collega Bibi Kool

Bij innogy geven wij jou de regie over je eigen loopbaan. Wil je meer zien? Op onderzoek uitgaan? Met ons internationale netwerk en de diversiteit in functies kun je alle kanten op! Collega Bibi laat het zien. Van Trainee tot Strategic Marketeer; Bibi over haar carrière en ervaringen bij innogy!

Even voorstellen!

Hoi, ik ben Bibi! Ik vind het belangrijk dat het werk dat ik doe er toe doet. De wereld van energie bevindt zich momenteel in een enorme transitie, waar ik als Sr. Strategisch Marketeer bij innogy onderdeel van uitmaak. Juist grote organisaties met al hun klanten, zoals innogy, moeten hier een belangrijke rol in spelen. Door mijn werk kan ik impact maken. Ik draag mijn steentje bij! Graag inspireer ik jullie om dit ook te doen en daarom schrijf ik mijn verhaal! 

What's not to like?

Na mijn studie Management of Innovation ben ik bij innogy begonnen als trainee. Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, jonge mensen met drive, ambitieuze bedrijfsdoelstellingen en een snel veranderende markt…what's not to like?! Met een sterke focus op empowerment binnen innogy is er alle ruimte om zelf invulling te geven aan jouw projecten. Het mooie is dat er altijd tijd is voor een goed gesprek met goede koffie om ervaringen en inzichten uit te wisselen. Lekker informeel.


Inmiddels ben ik Sr. Strategisch Marketeer en werk ik op de afdeling Marketing Development. Samen met het team ben ik verantwoordelijk voor diverse strategische topics voor onze consumenten en zakelijke merken. Wat is de rol van innogy in de toekomst? Hoe willen wij invulling geven aan verduurzaming? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen mee kan doen aan de verduurzaming? Een aantal mooie voorbeelden van de vele strategische vraagstukken die wij oppakken.

De energiewereld op z'n kop..

Hoe ik de energiewereld op zijn kop zet? Werken bij een organisatie met zoveel klanten, betekent dat ik impact kan maken. Ik kan samen met mijn collega’s en onze klanten vormgeven aan de transitie die onze wereld op het gebied van energie doormaakt. Dat raakt ons allemaal!

Benieuwd naar wat wat ik allemaal doe? Check mijn LinkedIn!
https://www.linkedin.com/in/bibi-kool-6899748/