De innogy carrière van collega Ehssane Gounou

De energiewereld verandert. Razendsnel. De carrière van Ehssane bij innogy Consulting heeft hier aan bijgedragen en is alles behalve saai geweest!

Even voorstellen!

Mijn naam is Ehssane Gounou en werk sinds 2012 bij innogy Consulting. Hiervoor was ik als management trainee gestart bij Essent, wat een onderdeel is van de innogy Group. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, de master Strategic Management en International Business.

Absoluut niet saai

Mijn werk binnen innogy Consulting is zeer gevarieerd en absoluut niet saai. Zo heb ik verschillende projecten geleid in zowel Nederland, België en Engeland. Dit varieerde van grote strategische projecten tot aan Lean projecten. Onlangs heb ik de B2B Retail strategie voor het merk Essent afgerond, waarin we de markt en klantenbehoefte van Energie + binnen de zakelijke markt in kaart hebben gebracht. Aangezien de energiewereld volop in beweging is, ben ik continue bezig met het mede-vormgeven van de energietransitie. Binnen alle deze projecten werk je altijd samen met een team van gedreven en ambitieuze collega’s waar je veel energie van krijgt en van leert. 

Mummy-time

Als moeder van twee kindjes is mijn ‘mummy-time’ erg heilig. In overleg met de accountmanager en het team kan ik mijn tijd zelf goed indelen. Vooral het thuiswerken biedt hierin de oplossing op momenten dat de werkdruk erg hoog is. De continue afwisseling en grote uitdagingen zorgen ervoor dat ik mijn werk na al die jaren erg leuk vind. Geen enkel project of land waarin je werkt is hetzelfde, waardoor je steeds weer iets nieuws leert. Vooral de passie voor kwaliteit en mensen zijn voor mij de doorslaggevende redenen waarom ik gekozen heb om bij innogy Consulting te werken. 

De energiewereld op z'n kop…

In mijn rol als consultant ben ik dagelijks bezig met hoe niet alleen ikzelf, maar ook mijn interne klanten bij Essent en innogy met de juiste dingen bezig kan laten zijn die bijdragen aan de grote opgave van de energietransitie.

Join us!

Omdat we ons team in Nederland uit willen breiden zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij aan de slag als (Senior) Management Consultant? Reageer dan op één van onze vacatures!