De innogy carrière van collega Lars Beke

Direct bijdragen aan de energietransitie in een gave dynamische omgeving. Dat is werken bij innogy Consulting voor Lars!

Even voorstellen!

Ik ben Lars Beke en werk sinds november 2016 bij innogy Consulting. Ik heb gestudeerd aan de Technische Universiteit Eindhoven, de master Sustainable Energy Technology.

Een kaartje van de andere kant van de wereld

Momenteel zit ik op een project in Dubai, waar we een programma opzetten voor het Ministerie van Energie om het totale energieverbruik van de Verenigde Arabische Emiraten met 40% verlagen. Andere projecten die ik heb gedaan zijn de Energie+ strategie, een M&A project, een project bij B2B om de Go-2-Market te bepalen van nieuwe, digitale, proposities en een change project in de Eemshaven op de kolencentrale van RWE, het moederbedrijf van innogy.

Diversiteit in projecten en collega's

De diversiteit in projecten en onderwerpen is een prachtige kans om de energie sector goed te leren kennen en direct bij te dragen aan de energie transitie. Binnen innogy Consulting werken we met een internationaal team van consultants uit onder andere Duitsland, Engeland en Tsjechië, wat een gave dynamiek met zich mee brengt. Ik kan veel leren van mijn collega’s, en de diversiteit brengt een rijke ervaring met zich mee. De projecten zijn uitdagend en het is zeker geen 9 tot 5 baan, maar door goed te plannen houd je voldoende vrije tijd over. Mijn hockey training is bijvoorbeeld heilig. 

Consulting Days

Twee keer per jaar hebben we met alle consultants en ondersteunende staff van innogy Consulting de Consulting Days, iedere keer op een andere locatie in Europa. Tijdens deze dagen is het leuk om bij te praten met collega’s van eerdere projecten en een update te krijgen hoe het bedrijf er voor staat. Daarnaast probeer ik met enige regelmaat op ons hoofdkantoor in Essen, Duitsland, te zijn, vaak op een vrijdag, om met mijn internationale collega’s bij te praten. De internationale dimensie zorgt voor een leuke afwisseling en zijn er veel kansen om jezelf te ontwikkelen!

De energiewereld op z'n kop…

Het bijzondere aan innogy Consulting vind ik onze sterke in-house kennis en in combinatie met uitstekende consulting kills, waardoor we bij veel strategische projecten zijn betrokken. Hiermee dragen we bij aan de toekomst van innogy en geven ook concreet vorm aan de energietransitie in Europa

Join us!

Omdat we ons team in Nederland uit willen breiden zijn we doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Wil jij aan de slag als (Senior) Management Consultant? Reageer dan op één van onze vacatures! 

https://www.careersatinnogy.nl/wie-zoeken-we/consulting