Inhousedag innogy Consulting

Wil jij meer weten over werken bij innogy Consulting? Wij organiseren een inhousedag en jij kunt daarbij zijn! Lees snel verder.

Meebouwen aan de corebusiness van innogy in een internationaal team. Jij staat te trappelen om jouw consultancy skills aan ons te tonen en verder uit te bouwen. Full of energy? Zet die energie om en maak kennis met inhouse Consulting bij innogy.

Met de inhouse Consulting unit leveren we end-to-end-oplossingen aan onze interne klanten die de organisatie beter maken. Je bouwt mee aan de corebusiness van innogy, van strategieontwikkeling tot implementatie, waarbij onze klant centraal staat. Zo zorgen we als energiebedrijf samen voor een duurzame toekomst. Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als Management Consultant je rol.

Het internationale team innogy Consulting bestaat uit 150 collega’s verdeeld over een 6-tal Europese kantoren die hun krachten bundelen om kennis te delen en een opdracht optimaal te vervullen. Benieuwd wat dit team kenmerkt? In welke landen je allemaal ingezet kan worden? En wat het betekent om te bouwen aan de corebusiness van ons energiebedrijf. Kom dan naar onze inhousedag voor meer informatie. Een informele en interactieve sessie die in het teken staat van ongedwongen kennismaken.

Laat je samen met externen inspireren op ons innogy hoofdkantoor in Nederland. De sessie wordt afgesloten met een gezellige en informele borrel met innogy Consultants.

Aanmelden?

Aanmelden kan voor 10 mei door een mail met je CV te sturen aan  joinconsulting@innogy.com. Voor overige vragen, kun je contact op nemen met Sharon Groothuis via telefoon 06 21 85 84 13.

Programma inhousedag 15 mei:

17:30 – 18:00    Inloop

18:00 – 18:30    Welkom/ introductie innogy & innogy Consulting

18:30 – 19:00    Interactieve sessie/ Q&A

19:00 – 20:00    Borrel