Klant op de eerste plaats

Wij denken vanuit het perspectief van onze klanten: we anticiperen en leveren waar onze klanten behoefte aan hebben. We komen afspraken na. We reageren klantgericht op vragen. Wij geloven dat acties van onze collega’s impact hebben op de service ervaring en klantbeleving en dat we via onze klanten impact hebben op de energietransitie.

Bekijk en lees het verhaal van Ehssane en Yasin over impact hebben en de klant vooropzetten

Samen beter

Intern werken we samen aan het het betaalbaar en bereikbaar maken van de energietransitie voor onze klanten zonder silo’s. Extern werken we samen met onze partners en stakeholders in de maatschappij. We geloven dat we elkaar nodig hebben om succesvol te zijn. We hebben een open werkcultuur waar ambities gedeeld worden en feedback wordt gegeven en ontvangen. Dit is hoe we mensen uitnodigen de beste versie van henzelf te laten zien en om op die manier teams en de organisatie te inspireren.

Bekijk en lees het verhaal van Susanne en Joost over samenwerken

Doen wat we beloven

We doen wat we zeggen, je kunt op ons rekenen. Wij krijgen zaken echt gedaan. Wij geloven in pragmatisme en in het nemen en geven van eigenaarschap om succesvol te kunnen zijn. De opsomming van onze individuele en groepsacties – niet enkel woorden – zorgen voor succes.

Bekijk en lees het verhaal van Maroucha en Evelien over ondernemerschap en eigenaarschap pakken

Nieuwe mogelijkheden verkennen

Ieder van ons heeft de ruimte om uitdagingen aan te gaan, ideeën te toetsen en snel te leren van fouten. We hebben een cultuur waarin feedback continu gegeven en ontvangen wordt. We geloven in groei. Wij gaan als organisatie vooruit als we samen groeien, door te investeren in ontwikkeling, nieuwe wegen te ontdekken en van elkaar te leren: groei vloeit voort uit nieuwsgierigheid.

Bekijk en lees het verhaal van Tim en Rosalie over groei

Omgevingsbewust handelen

Wij zijn allemaal zelfbewust en ontfermen ons over anderen. We zijn ruimdenkend, gaan op een respectvolle manier met elkaar om en waarderen verschillen. We hebben een positieve mindset. We tonen onze waardering voor het harde werk van onze collega’s door op gezondheid en kansen voor (persoonlijke) ontwikkeling te focussen. Met waardering creëren we vertrouwen op de werkvloer.

Bekijk en lees het verhaal van Tim en Rosalie over waardering