Thanks New Job! Nanette werd door Nicole voorgedragen als Basemarketeer

Gepubliceerd op 24 mei 2021

“HET KLIKTE VANAF DE EERSTE MINUUT"

Waar kennen jullie elkaar van?

Nanette: “Wij kennen elkaar inmiddels bijna 10 jaar. Echt lang! We zaten in hetzelfde groepje bij de TOP-week (Tilburg Orientation Program), oftewel de introductieweek van de universiteit. Het klikte vanaf de eerste minuut. We houden allebei van lekker (pittig) eten, een goed glas wijn en gaan er graag op uit (festivals, stedentripjes). Én daarnaast kunnen we ook goed met elkaar samenwerken. We weten precies wat we aan elkaar hebben. Samen met drie andere meiden zijn we sinds onze studententijd een hecht groepje.”

Nicole, waarom dacht jij aan Nanette voor deze vacature??

Nicole: “Naast dat Nanette een heleboel inhoudelijke kennis van Marketing heeft, zorgt ze verbinding. Zowel richting collega’s als klanten. Dus een functie als Marketeer met focus op Loyalty & Retention past perfect bij haar! Nanette is vrolijk en gezellig, werkt hard maar maakt ook graag plezier met collega’s, net zoals ik dat bij Essent ervaar. Vanwege COVID-19 staat fun met collega’s op een iets lager pitje, maar hopelijk kunnen we elkaar snel weer allemaal op kantoor ontmoeten. Dan drinken we zeker samen met andere collega’s een drankje.”

“DEZE FUNCTIE WAS DE PERFECTE VOLGENDE STAP IN MIJN CARRIÈRE”

Hoe heeft Nicole je enthousiast gemaakt voor werken bij Essent?

Nanette: “Nicole wist dat dat ik op zoek was naar een nieuwe baan, het liefst in de richting van marketing. Toen kreeg ik begin oktober een appje dat er leuke marketing vacatures online stonden en dat één van de functies zeker bij mij zou passen. Over het team wist Nicole niet veel maar over Essent zelf was ze erg positief. De functieomschrijving bevatte alles waar ik naar op zoek was en vanaf het eerste gesprek vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Deze functie was de perfecte volgende stap in mijn carrière.”

Werken jullie nu samen?

Nicole: “Nee, we werken nu helaas niet met elkaar, wie weet komt dat in de toekomst nog. Ik heb een functie als Business Controller, een heel andere tak van sport dus. Maar we zien elkaar nu bij algemene events zoals de Masterclass ‘Positioneer jezelf’, erg leuk! En binnenkort gaan we samen een dag naar kantoor.”

Welke tip heb je nog voor Nanette als starter?

Nicole: “Plan koffietjes met iedereen met wie je samenwerkt. Laat je inspireren door andermans verhalen en ervaringen. Zo leer je de organisatie het beste kennen, plus het maakt je werk soepeler en plezieriger.”

“SHARING IS CARING”

Wat ga je doen met de referral bonus die je krijgt voor het aandragen van Nanette?

Nicole: “Delen met mijn vriendin natuurlijk, sharing is caring! Verder gaat dat lekker in de spaarpot: Controller zijn gaat thuis gewoon door.” 😉Ook jij hebt een netwerk van oud-collega's, vrienden, buren en familie. Draag een nieuwe collega uit jouw netwerk aan als referral en verdien de bonus.

Ga naar werkenbijessent.nl/referral