Your Essential Start: nieuw introductieprogramma

Gepubliceerd op 5 april 2021

Op 1 april start het nieuwe introductieprogramma ‘Your Essential Start!’ Alle nieuwe Essenters volgen vanaf dat moment een onboardingsjourney van twee maanden die bestaat uit een combinatie van interactieve workshops, online informatie en leren en ontwikkelen in de eigen functie.


Your Essential Start

Deze journey volgen starters via een geheel nieuw platform: Your Essential Start. Met een video heet CEO Patrick Lammers de starters op dit platform welkom. Nieuwe Essenters kunnen e-learnings volgen ter voorbereiding op interactieve sessies, er kan genetwerkt worden met andere starters en facilitators én er is een toolbox op te vinden met handige en leuke informatie, zoals een Essent spotify lijst, ons organogram, Essent wegwijzer en templates.


Op hun eerste werkdag krijgen starters toegang tot het platform én maken live kennis op hun manager of buddy op kantoor. Wel zo gezellig en persoonlijk! En kers op de taart: na het tekenen van hun contract kunnen nieuwe collega’s alvast kennismaken met Essent en inspirerende verhalen van hun nieuwe collega’s via het online startersmagazine.


"De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan het herinrichten van de onboarding en de ondersteunende tools. Het is gaaf om te zien wat er nu staat", vertellen Claire Pijnenburg en Paul Römer van het projectteam Onboarding.

Ervaren hoe het is om te starten bij Essent? Dat kan maar op één manier. Kom bij ons werken. Kijk op www.werkenbijessent.nl/nl/vacatures en solliciteer direct of maak een jobalert aan.