Thanks New Job! Tarun werd door Pradhuymna voorgedragen als DevOps Engineer

Gepubliceerd op 4 maart 2022

Read the article in English

Zo'n 20% van onze nieuwe collega's kiest voor een baan bij Essent op basis van enthousiaste verhalen uit zijn of haar netwerk en wordt bij ons aangedragen. Klaar om impact te maken op de verduurzaming in Nederland. In Thanks New Job zetten we telkens de twee spelers van een succesvolle via-via werving - ook wel referral genoemd - in het zonnetje. Deze keer is het Tarun Saxena die Pradhuymna Manju bedankt voor zijn nieuwe job als DevOps Engineer binnen Essent IT.

Waar kennen jullie elkaar van?

Pradhuymna: “Ik en Tarun zijn oud-collega’s, we werkten voorheen samen bij ING Bank, in hetzelfde team aan hetzelfde project. In mei 2021 ben ik bij Essent komen werken. Niet veel later kwam er vacature voor DevOps Engineer beschikbaar en ik dacht meteen aan Tarun. Ik nam contact op met hem en stuurde niet veel later zijn CV door aan de Recruiter van Essent. In november vorig jaar is Tarun gestart en nu zijn we opnieuw collega’s!”


“Hij krijgt dingen voor elkaar!”

Pradhuymna, waarom dacht jij aan Tarun voor deze vacature?

Pradhuymna: “De rol die Tarun voor ING had is vergelijkbaar met de DevOps Engineer die we bij Essent zochten. Ik was er om meerdere redenen van overtuigd dat hij een geschikte kandidaat zou zijn. Naast de praktische ervaring die Tarun meebrengt bijvoorbeeld in het gebruik van Azure en Gitlab is hij ook goed in R&D. En hij neemt bepaalde skills mee die nodig zijn in deze rol: hij is behoorlijk vastberaden en ook sociaal sterk. Hij krijgt dingen voor elkaar!. Mijn tip aan hem zou dan ook zijn om vooral zo door te gaan, zeker met het aanbrengen van ideeën om te innoveren!”

Hoe heeft Pradhuymna jou enthousiast gemaakt voor werken bij Essent?

Tarun: “Prad vertelde me een en ander over de werkcultuur bij Essent. Hij vertelde inhoudelijk over de rol van DevOps Engineer en de mogelijkheden die ik bij Essent zou krijgen om zowel professioneel als technisch te kunnen groeien. Om echt stappen te kunnen maken. Dat samen inspireerde me om bij Essent aan de slag te gaan!"


€1500 referral bonus

Wat ga je doen met de referral bonus van €1500 die je krijgt voor het aandragen van Tarun?

Pradhuymna: “Voor nu nog even niks. We wachten op de zomer en willen dan een vakantie plannen met onze baby. Waar naartoe? Dat is nog onduidelijk. Wie weet gaan we naar India om familie te bezoeken.”Ook jij hebt een netwerk van oud-collega's, vrienden, buren en familie. Draag een nieuwe collega uit jouw netwerk aan als referral en verdien de bonus.

Ga naar werkenbijessent.nl/referral