Wij gaan voor
ontwikkeling

Jouw Essent avontuur begint bij ons. Een avontuur bij een werkgever die midden in de energietransitie staat en onderdeel is van een internationale grote speler: E.ON. En daar stopt het niet. In Nederland bestaat Essent uit verschillende labels, meerdere locaties en servicepartners én een grote diversiteit aan producten en diensten.

Via onze platformen bieden we jou als Essenter tal van opleidingen en trainingen zodat jij jezelf continu ontwikkelt en uitdaagt. Binnen jouw functie en vakgebied, maar ook daarbuiten en elders binnen ons internationale bedrijf. Zo blijven we samen wendbaar en zijn we de concurrentie voor.

Wij gaan voor gezond

Bij Essent staat fysieke en mentale gezondheid hoog in het vaandel. De collega’s van Health Safety & Environment (HSE) helpen jou om gezond te blijven. Fitte en energieke Essenters zijn in topvorm en presteren beter. Ons programma ondersteunt jou met evenementen, trainingen en coaches die gaan over gezonde voeding, bewegen en ontspanning. Daarnaast staat op elke afdeling vers fruit, gaan collega’s regelmatig ‘lunchwandelen’ en zijn er na werktijd mogelijkheden om samen te sporten, bijvoorbeeld trainen voor de Vestingloop.

House in order

De naam zegt het al: het huis op orde. Bij Essent hebben we onze eigen manier van werken: HiO. Dit is onze winnende aanpak waarbij het doel is om maximale waarde toe te creëren voor onze klanten, voor onze medewerkers en voor Essent. Gebaseerd op de bekende Lean-filosofie, aangevuld met onze eigen inzichten en specifieke aanpak. Dat betekent dat iedereen die bij ons start, een online Lean training volgt. Wil je je er meer in verdiepen? Dan kun je bij ons je Green Belt en Black Belt behalen via onze gecertificeerde trainers.

Maroucha en Evelien over agile werken

Wat Essent jou biedt

Afgezien van ontwikkel- en groeikansen, belonen wij jou voor al het harde werk. Uiteraard met een goed salaris én met een mooi pakket extra’s. Afgestemd op jouw rol, wensen en achtergrond. Dit noemen we onze flexible benefits. We werken samen in een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch en thuiswerken, zoals in tijden van COVID-19, is voor iedereen mogelijk. We zitten vlakbij het Centraal Station en we moedigen aan om de auto te laten staan en met het OV te komen. Wil je meer weten? Bekijk dan onze vacatures. 

Essenters vertellen