Wij gaan voor
ontwikkeling

Jouw Essent avontuur begint bij ons. Een avontuur bij een werkgever die midden in de energietransitie staat en onderdeel is van een grote internationale speler: E.ON. En daar stopt het niet. In Nederland bestaat Essent uit verschillende labels, meerdere locaties en servicepartners én een grote diversiteit aan producten en diensten.

Via onze platformen bieden we jou als Essenter tal van opleidingen en trainingen zodat jij jezelf continu ontwikkelt en uitdaagt. Binnen jouw functie en vakgebied, maar ook daarbuiten en elders binnen ons internationale bedrijf. Onze netwerken zoals Jong Essent en Women Energy bieden je de kans om jouw ontwikkeling nog meer vorm te geven. Zo blijven we samen wendbaar en zijn we de concurrentie voor.

Wat Essent jou biedt

Afgezien van ontwikkel- en groeikansen, belonen wij jou voor al het harde werk. Uiteraard met een goed salaris én met een mooi pakket extra’s. Afgestemd op jouw rol, wensen en achtergrond. Dit noemen we onze flexible benefits.

Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om volledig hybride te werken: thuis in alle rust iets uitwerken óf naar kantoor om je collega's fysiek te ontmoeten? Jij bepaalt. Ons hoofdkantoor vind je vlakbij het Centraal Station en we moedigen aan om de auto te laten staan en met het OV te komen.

Wil je meer weten? Bekijk dan onze arbeidsvoorwaarden.

Inspirerende omgeving

Ons hoofdkantoor vind je in hartje Den Bosch en biedt alle faciliteiten die je van een moderne werkgever mag verwachten: fijne werkplekken, inspirerende meeting rooms, twee restaurants, een goede koffiebar en voldoende parkeerplaatsen met laadpaal. 

Benieuwd hoe het er vanbinnen uitziet? Loop eens virtueel door ons gebouw.

Wij gaan voor gezond

Bij Essent staat fysieke en mentale gezondheid hoog in het vaandel. De collega’s van Health Safety & Environment (HSE) helpen jou om gezond te blijven. Fitte en energieke Essenters zijn in topvorm en presteren beter. Ons programma ondersteunt jou met evenementen, trainingen en coaches die gaan over gezonde voeding, bewegen en ontspanning. Daarnaast staat op elke afdeling vers fruit, gaan collega’s regelmatig ‘lunchwandelen’ en zijn er na werktijd mogelijkheden om samen te sporten, bijvoorbeeld trainen voor de Vestingloop.

Essent Business System

De naam zegt het al: Essent Business System, of ook wel EBS. Dit systeem houdt in dat we bij alles wat we doen de klant voorop zetten én daar continu in blijven verbeteren. Het EBS huis met in het hart de klant en daarbij de 4 principes connect, deliver, improve en enable helpen ons hierbij. Binnen Essent werken we door de gehele organisatie volgens dit systeem. Ben je nog niet bekend met werken volgens EBS? Geen probleem. Om je op weg te helpen krijg je als nieuwe Essenter een online training aangeboden. Wil je je er meer in verdiepen? Dan kun je bij ons je Green Belt en Black Belt behalen via onze gecertificeerde trainers.

Essenters vertellen