Vorige Goud = Waardering. En de onderlinge team spirit.
Volgende Goud = Energie. Impact maken op de klantbeleving

Goud = Energie. De balans tussen werk en privé.

Annemarie Oostra is Lead Digital Branding en vertelt over haar ervaring met Essent Digital én de balans tussen werk en privé.

Lees meer

''Bij Essent kun je meer de diepte in.''

Werken bij een marktleider

Werken bij Essent betekent werken bij een marktleider. We willen groeien en winnen. De #1 positie behouden in de markt. Annemarie vertelt over haar ervaring. ‘’Ik heb de verantwoordelijkheid voor grote labels. Ik kom bij een agency vandaan en nu werk ik bij Essent in een inhouse digital advertising team. Die twee zijn niet direct met elkaar te vergelijken’’. Bij Essent kan Annemarie onderdeel zijn van het grotere geheel. Ze vertelt dat ze alle ontwikkelingen first-hand meemaakt aan de adverteerderskant en ze direct inspeelt op ontwikkelingen in de markt. Vooral het creatieve aspect van branding vindt ze leuk. ‘’Hoe ga je de verschillende merken zo opvallend mogelijk in de markt zetten? Ik wilde graag verantwoordelijk zijn voor grote campagnes met de mogelijkheid te innoveren’’. Annemarie is gestart als Digital Campaign Marketeer en groeide snel door naar haar nieuwe rol als Lead Digital Branding. ‘’In deze functie mag ik veel met stakeholders schakelen en ben ik betrokken bij ontwikkelingsprojecten voor ons Digital Performance Department team’’, zegt ze trots.

Ruimte voor jezelf

Dat klinkt als een volle agenda en lange dagen. Toch geeft ze aan dat er een belangrijk verschil is met werken bij een digital agency. Daar zijn lange dagen en hoge werkdruk vaak regel dan uitzondering. ‘’Bij Essent kun je meer de diepte in. Je focust op één label en stuurt meteen bij. Daar staat tegenover dat er veel ruimte is voor mijzelf, mijn ontwikkeling én mijn vrije tijd’’. Ze vindt Essent een fijne werkgever. ‘’Er wordt op meerdere vlakken goed voor je gezorgd. Zo is er een opleidingsbudget waardoor je je kunt ontwikkelen. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, kunnen flexwerken en ik houd voldoende tijd over voor mijn hobby’s. Als het even kan ben ik te vinden in een boulderhal, fris ik mijn Spaans op, zit ik op het terras of speel ik (bord)spelletjes’’.