Vorige Goud = Ontwikkeling. Naar de volgende stap.
Volgende Goud = Waardering. Gaan voor prijzen.

Goud = Ontwikkeling. Gaan in de energiesector.

Luuk, Digital Campaign Marketeer, en Martijn, Advertising Specialist, vertellen over de concurrentie in de markt en nummer één in de markt blijven.

Lees meer

''We werken met A-merken en hebben servicepartners door het hele land.''

Snel schakelen

Martijn vertelt hoe hij het als Digital specialist ervaart om in de energiesector te werken. ‘’De energiemarkt is erg interessant ook al lijkt het van een afstand als een stoffig product. Door de heftige concurrentie in de markt moet je heel snel schakelen’’. Hij geeft aan dat het een ingewikkelder product is dan je in eerste instantie denkt. ‘’Ik heb echt het idee in een andere wereld te zijn gestapt’’.


Als Essent zijn we de nummer één in de markt en dat willen we natuurlijk blijven. Luuk vertelt hoe hij dit op de werkvloer ziet. ‘’We werken met A-merken en hebben servicepartners door het hele land. Door aan al die campagnes te werken en die met elkaar te verbinden ervaar ik bij Essent de ‘rush’ van het gevoel van een digital agency om toffe dingen te bedenken, testen en uit te rollen. En dat onder een hoge concurrentiedruk in een complexe markt’’. Martijn vult aan. ‘’Dit is echt iets wat we samen als team delen en ervaren en daarom zijn we er ook samen zo op gebrand om steeds te verbeteren en de concurrentie voor te blijven’’.