Vorige Goud = Ontwikkeling. Gaan in de energiesector.
Volgende Goud = Waardering. En de onderlinge team spirit.

Goud = Waardering. Gaan voor prijzen.

Annemarie, Lead Digital Branding, en Lusiana, Digital Platform Specialist, vertellen over werken met topspelers in de markt en waardering van onze klanten.

Lees meer

''We doen er alles aan om onze digital producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten.''

Topspelers in de markt

Bij Essent werk je met en voor topspelers in de markt. Denk aan de merken Essent, energiedirect.nl en Vandebron. Annemarie vertelt hoe het werkt. ‘’Met digital zijn we heel goed in staat om op de actualiteiten in te spelen, maar ook om content zo persoonlijk mogelijk te maken voor de persoon die het ziet. Dat maakt het relevanter en effectiever’’. Bij digital maken ze mediaplannen waar ze nieuwe dingen testen. Annemarie geeft een voorbeeld. ‘’Bijvoorbeeld de conversational banners. Daar testen we een chatfunctie binnen een display formaat of het adverteren rondom podcast met digital audio’’. De digital specialisten maken het mogelijk dat we topspelers in de markt blijven. ‘’Door het zo sterk mogelijk waarborgen van het campagneproces voor alle merken. Het geeft ons team echt een extra boost als na veel werk aan campagnes de resultaten uiteindelijk positief zijn’’.


De kers op de taart is de waardering van de markt en onze klanten. Lusiana licht het toe. ‘’We doen er alles aan om onze digital producten zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen van onze klanten. Als we daar dan een award voor winnen of worden genomineerd, zoals laatst de WUA award voor beste site, de kwartaal award van de Gouden Loeki of de nominatie voor de Dutch Interactive Awards van Emerce dan geeft dat een extra boost. Je doet het voor de klanten en als ze dat opmerken en waarderen dan maakt dat mij echt heel trots’’.