Wij gaan. Voor #1.

Bij Essent Digital zoeken we mensen die vooropgaan. Digitale specialisten die ons in de steeds sneller veranderende digitale wereld verder kunnen brengen. Zodat we steeds beter aansluiten bij de behoeften van onze klanten. Samen gaan we voor de #1 positie. Voor goud. Want daar halen we energie uit. Jij ook?

Werken voor A-merken

Vacatures voor Digital specialisten

Als digital specialist werk je altijd in een team van kundige collega’s. Of dat nu in de business is voor één van de drie merken Essent, Vandebron of Energiedirect, voor de servicepartners van Essent of als teamlid van het Digital Performance Department, ons digital inhouse team binnen Essent. Mogelijkheden genoeg om impact te maken op meer dan 2,5 miljoen klanten.

Samen gaan we voor goud

Wij gaan voor het allerbeste. Onze sites en campagnes zijn dan ook award winning. Dat vinden we gaaf. Als digital specialist bij Essent krijg je de vrijheid en de kansen om steeds beter te worden. Je werkt voor grote merken, met grote budgetten en met de bekende leveranciers in de markt. En als je top werkt, kun je natuurlijk ook top waardering verwachten. Je gaat voor #1 en daar krijg je goud voor terug. Goud in ontwikkeling, goud in energie en goud in waardering.

Ontdek de verhalen

Lees inhoudelijke verhalen van onze Digital Essenters over goud.