Wij zijn dochter van E.On

Wij hebben talent voor energie. Dat lieten we al zien toen we het gasnetwerk hielpen uitrollen en toen we de eerste waren met groene stroom. En vandaag laten we dat zien doordat we onze nummer 1-positie in Nederland jaar in jaar uit behouden. Ondanks, of misschien wel dankzij, de hevige concurrentie, de veranderende markt en de politieke, maatschappelijke en technologische vernieuwingen.

Sinds 2019 zijn we onderdeel van moederbedrijf E.ON. De visie van E.ON is duidelijk. Het draait allemaal om het verbeteren van de levens van mensen. En daar staat een aantal kernwaarden bij centraal.

Meer over E.ON

Duurzaam en
betaalbaar leven

De energietransitie vraagt om slim samen te werken en snelle actie. Samen met onze servicepartners nemen we een voor een de obstakels voor deze transitie weg. Want Nederlanders willen duurzamer leven, maar dan wel betaalbaar en gemakkelijk. Met isolatie, zonnepanelen en warmtepompen brengen we de CO2-voetafdruk van onze klanten drastisch omlaag. Met meer dan 100 jaar ervaring in de alsmaar veranderende wereld van energie kunnen wij dit als geen ander waarmaken.

Nummer 1

Voor onze klanten én medewerkers

Wij zijn marktleider in Nederland. Onze ambitie is duidelijk: nummer 1 zijn en blijven op het gebied van energie. Dat doen we met onze energielabels Essent, energiedirect.nl, Powerhouse en Vandebron. Met deze labels kunnen we alle energiewensen en -voorkeuren van onze Nederlandse en Belgische klanten bedienen. Nummer 1 zijn voor consumenten én bedrijven. Dat kunnen we alleen waarmaken met onze medewerkers. Essenters in topvorm die schouder aan schouder werken en gaan voor één doel, namelijk: het maximale uit zichzelf en hun team halen.