Future Energy Home bij Essent

Met Future Energy Home hebben we het doel om heel Nederland mee te krijgen in de energietransitie. Dit doen we niet alleen, maar als één Essent en dus ook samen met onze installatie- en adviesbedrijven, onze service partners. Van onze data analisten tot aan onze monteurs zijn we bezig met het verduurzamen, helpen we klanten inzicht te krijgen in hun energie verbruik en doen we er zo alles aan om het klimaatakkoord te behalen. In welke laag van de organisatie je ook werkzaam bent.

Duurzame oplossingen met de energie van nu

Of je nu als klantadviseur de klanten van advies voorziet om hun huis te verduurzamen, als monteur de isolatie, zonnepanelen of warmtepomp komt installeren of als engineer continu bezig bent met het bedenken en ontwikkelen van betaalbare en duurzame oplossingen. Iedereen draagt bij aan de energietransitie. Daarbij zorgen we dat de klant centraal staat en dat de oplossingen die we bieden relevant en betaalbaar blijven.

Alles onder één dak

Vanuit Essent streven we ernaar het de klant zo makkelijk mogelijk te maken en zorgen we voor een duidelijke klantreis. Met welke energievraag de klant ook zit, Essent is de plek waar ze naartoe kunnen. Dit zorgt voor een nauwe samenwerking met onze servicepartners, zodat we ook landelijke dekking kunnen garanderen.

Investeren in onze medewerkers

Bij Essent geloven we dat de echte kracht achter de energietransitie niet alleen ligt in technologische innovatie, maar vooral in de mensen die deze verandering mogelijk maken. Daarom investeren we niet alleen in duurzame energiebronnen, maar ook in de ontwikkeling en groei van onze medewerkers. Als onderdeel van onze servicepartners draag je bij aan een duurzamere toekomst en krijg je tegelijkertijd de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien. We geloven in een cultuur van continu leren en ontwikkeling.

Essenters vertellen