Dé energie-
partner

voor de energie van nu

De energietransitie vraagt om slimme samenwerking. Met onze servicepartners die door heel Nederland werken, nemen we een voor een de obstakels voor deze transitie weg. Want Nederlanders willen duurzamer leven, maar wel betaalbaar en zonder al teveel gedoe. Met isolatie, zonnepanelen en warmtepompen brengen we de CO2-voetafdruk van onze klanten drastisch omlaag. Met meer dan 100 jaar ervaring in de alsmaar veranderende wereld van energie kunnen wij dit als geen ander waarmaken.

INNOVATIEVE
OPLOSSINGEN

voor de energie van de toekomst

En we doen meer. We investeren volop in innovatieve oplossingen om op grote schaal te verduurzamen. Denk aan het gebruik van waterstof en koude- en warmteoplossingen. Zodat Nederland uiteindelijk in 2050 volledig duurzaam energie opwekt en gebruikt. We werken samen met onze internationale collega's binnen E.ON en lokale woningbouwcorporaties, gemeenten, vastgoedontwikkelaars en industrie om dit voor elkaar te krijgen.

Wij zijn dochter
van E.ON

Sinds 2019 zijn we onderdeel van de Duitse E.ON Group, een van Europa's grootste beheerders van energienetwerken en energie-infrastructuur en een aanbieder van innovatieve klantoplossingen voor ca. 48 miljoen klanten. Met ruim 72.000 collega's in Europa geeft E.ON een beslissende impuls aan de energietransitie in Europa en zet zich in voor duurzaamheid, klimaatbescherming en de toekomst van onze planeet.