Van design tot het tastbare product

Als Engineer bij Essent ben jij betrokken bij de gehele cyclus, van het ontwerp en de uitvoering tot het uiteindelijke resultaat. Daarmee realiseer jij bijvoorbeeld samen met je team duurzame installaties voor energieopwekking. Of jij creëert het inzicht in het energieverbruik voor de klant. Voor jou ligt de uitdaging in het vinden van een passende, rendabele en soms vernieuwende oplossing voor klanten en projecten.
Hoe gaaf is het dat jouw innovatieve ideeën werkelijkheid worden en dat jij het daadwerkelijke product ook met eigen ogen kunt aanschouwen. In welke fase je ook werkt als Engineer, jij draagt uiteindelijk bij aan die volgende stap in de energietransitie.

Aan de slag als de Engineer van vandaag en van de toekomst

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het energienet van vandaag, morgen en de verdere toekomst? Dat is ook wat we bij Essent willen. Samen verlagen we de CO2 voetafdruk op het gebied van energie. Dit betekent dat jouw dag er iedere keer weer anders uit kan zien. De ene dag probeer jij vernieuwde systemen uit of draag je een nieuwe oplossing aan en de andere dag zit je aan tafel bij de klant. Bij Essent vinden we het belangrijk dat jij jezelf kunt blijven ontwikkelen, hier krijg jij dan ook volop de ruimte en mogelijkheden voor.

Kom werken als Engineer bij Essent

Als Engineer bij Essent vind jij de baan die bij jou past. Je gaat aan de slag op onze afdeling Energy Infrastructure Solutions (EIS). Hét aanspreekpunt voor duurzame energieoplossingen. Jij krijgt de kans om met jouw werk impact te maken op de energietransitie en de toekomst. Wij zorgen dat jij hiervoor de juiste technologieën, methodieken en tooling tot je beschikking hebt.

Draag jij ook bij aan de volgende stap in de energietransitie? Solliciteer direct.

We maken de energietransitie eenvoudiger

De energietransitie is complex. Die complexiteit kunnen wij met onze expertise en hands-on oplossingen wegnemen, zodat ze zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. EIS biedt innovatieve, 100% duurzame energiesystemen met een slimme digitale laag en creëert lokale, maatwerk energieoplossingen. Het zijn schaalbare, modulaire systemen waarbij we zowel in de opwek van energie als de opslag, het transport en de levering kunnen voorzien. Minke Goes vertelt je er meer over. 

Vragen over Engineering bij Essent?

Paul Romer Recruitment Business Partner