Digitale transformatie voor 2,5 miljoen klanten

De impact die je als IT-professional bij Essent hebt op de energietransitie is groots. Je werkt aan applicaties voor meer dan 2,5 miljoen klanten. Dat is het voordeel van werken bij een marktleider in de energie. Je wordt continu uitgedaagd om je skills te verbeteren en je kennis te verbreden. Van gave projecten die zorgen dat onze klanten de beste beleving krijgen tot applicaties die het werkend leven van onze eigen medewerkers een stukje makkelijker maken. Waar je ook aan werkt, jij laat altijd jouw footprint achter.

Essent IT Experience

In onze digitale Essent IT Experience ontdek je wat er binnen Essent IT mogelijk is. Aan de hand van groei, ambitie, WOW (Way Of Working) en metrics leggen onze eigen Essenters uit welke stappen zij hebben gemaakt en welke stappen wij nog kunnen maken. Stap in de digitale deur en ontdek ontwikkeling bij Essent

Een nieuwe generatie architectuur

We werken écht met state-of-the-art technologieën en methodieken. Bij Essent werk je binnen een scrum-team agile naar de volgende sprint. SAFe, DevOps en CI/CD. We zijn bezig om een nieuwe generatie architectuur neer te zetten en werken naar een volledig digitale dienstverlening toe. We streven naar nieuwe hoogtes. Niet naar de wolken, maar we werken wel aan de nieuwste cloud-technologieën. Kan alles verbeterd worden? Absoluut, maar ver zijn we zeker. En de uitdaging blijft hoe ver we kunnen gaan. En welke grenzen we kunnen verleggen. Zo maken wij de klantbeleving elke dag een stukje beter.

IT vacatures

“We zijn een soort miniorganisatie binnen het grote Essent”

Vragen over IT bij Essent?

Melanie Remie Recruitment Business Partner Essent