VISITEKAARTJE
BIJ DE KLANT

Als energiemonteur kom je iedere dag bij onze klanten thuis over de vloer. Voor het installeren van zonnepanelen, een laadpaal, warmtepomp of airco unit, het isoleren van spouwmuren en onderhoud aan cv ketels. Jij draait er je technische rechterhanden niet voor om. Heb je nog niet alle kennis in huis? Geen probleem. Je kunt je bij ons ook een opleiding volgen tot monteur!

AAN HET WERK IN
JOUW REGIO

Werken als energiemonteur kun je áltijd in jouw eigen regio, want onze installatie- en adviesbedrijven zitten door heel Nederland. Van Groningen tot aan Maastricht, van Rotterdam tot Enschede.

Opleiding tot monteur

Bén je nog geen monteur maar wil je dat wel graag worden? Dat kan. Of je nu geïnteresseerd bent in het installeren van warmtepompen, het monteren van zonnepanelen, het verbeteren van isolatiesystemen of het implementeren van batterijtechnologie.

Onze leerlijnen zijn gericht op praktische vaardigheden en technische kennis en zijn bijzonder geschikt voor mensen die zich willen laten omscholen en doorstromen in de techniek. Je krijgt de kans om bij onze bedrijfsschool te leren van ervaren professionals die je - in samenwerking met het ROC, Koning Willem 1 College - opleiden en begeleiden in de praktijk.

In korte tijd doe je veel ervaring op en behaal je jouw certificaten. Na dit intensieve traject kun je vakbekwaam en zelfstandig naar de klant. En het mooiste? Je ontvangt vanaf dag 1 salaris én wij betalen je opleiding.

'In 18 weken opgeleid tot energiemonteur'

En toen vakbekwaam en zelfstandig op pad!