Aan de slag voor de
beste customer journeys

Onze ambitie is duidelijk: we willen onze klanten de volgende stap in energie laten zetten. Als Essenter binnen jouw vakgebied Digital & Online speel je hier een cruciale rol in. Door te luisteren naar onze klanten en de digitale trends te volgen, ga je voor het optimaliseren van onze customer journeys en processen. Met maar één doel: onze klanten zo goed mogelijk helpen en waar het kan, verwachtingen te overtreffen. 

Energie voor het allerbeste resultaat

Wij werken en denken in customer journeys en verbeteren op agile wijze continu onze digitale diensten zoals de 'mijn omgeving', apps en chatbots. Zo bieden we onze klanten een steeds naadlozere online klantreis. Onze websites zijn niet voor niets award winning net als onze campagnes. Als digital specialist bij Essent krijg je de vrijheid en de kansen om steeds beter te worden. Je werkt samen met o.a. je collega's binnen IT, Data, Marketing en Operatie voor onze merken Essent en energiedirect.
Klanten benaderen op een unieke wijze

Kansen zie je en verzilver je in een razend tempo. De teams waarmee je werkt, beheren, ontwerpen en ontwikkelen continu nieuwe digitale diensten voor onze klanten. Essenters zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen. Zij gaan en staan nooit stil. En met die mentaliteit benader en bedien je elke klant op zijn eigen, unieke wijze.

Vragen over digital bij Essent?

Ellen Op Heij Recruitment Business Partner