Wij gaan voor de
customer journey

Onze ambitie is duidelijk. We willen de nummer 1 zijn en blijven op het gebied van energie. Als Digital & Online Essenter speel je hier een cruciale rol in. Door te luisteren naar onze klanten en de digitale trends te volgen, ga je voor de koppositie. Digital & Online denkt in customer journeys en werkt steeds meer agile. Zo blijven we altijd de beste digitale oplossingen bieden.

Wij gaan. Voor #1.

En wat we daarvoor terugkrijgen is goud waard

Wij gaan voor het allerbeste. Onze sites en campagnes zijn dan ook award winning. Dat vinden we gaaf. Als digital specialist bij Essent krijg je de vrijheid en de kansen om steeds beter te worden. Je werkt voor grote merken, met grote budgetten en met de bekende leveranciers in de markt. En als je top werkt, kun je natuurlijk ook top waardering verwachten. Je gaat voor #1 en daar krijg je goud voor terug. Goud in ontwikkeling, goud in energie en goud in waardering.

Klanten benaderen op een unieke wijze

Kansen zie je en verzilver je in een razend tempo. De teams waarmee je werkt, beheren, ontwerpen en ontwikkelen continu nieuwe digitale diensten voor onze klanten. Digital & Online Essenters zijn stuk voor stuk gedreven vakmensen. Zij gaan en staan nooit stil. En met die mentaliteit benader en bedien je elke klant op zijn eigen, unieke wijze.

Digital vacatures

"Dagelijks leren met elkaar en dat doen we in het werk zelf"

Vragen over digital bij Essent?

Paul Römer Recruitment Business Partner Essent