Visitekaartje richting
nieuwe klanten

Wij willen de beste zijn en blijven. Daarom gaan onze sales professionals elke dag op pad om nieuwe klanten te adviseren en te informeren over de producten, diensten en voordelen van Essent en energiedirect. En daarbij gaat het om stroom en gas én steeds meer om verduurzamingsproducten zoals isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp.

Nieuwe klanten werven buiten, aan de telefoon of in een winkel

Elke dag werken onze sales professionals aan het werven van nieuwe Essent klanten die we kennis laten maken met de mogelijkheden die Essent biedt. En wat is leuker en uitdagender dan werken bij de marktleider in de energiemarkt? Dit doen we door bij mensen thuis langs te gaan en hen te adviseren op het gebied van hun energiecontract en energiebesparende oplossingen. Daarnaast benaderen we ook telefonisch nieuwe klanten om hen te informeren over de aantrekkelijke mogelijkheden die Essent en energiedirect bieden.


Sales professionals

Wij werken met echte sales toppers: sales talenten in de dop die bij ons kunnen uitgroeien tot sales professionals én ervaren sales specialisten die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Interesse? Kijk dan wat onze sales partners jou kunnen bieden! Wil je groeien en ontwikkelen, kijk dan bij de sales vacatures van Hof, Adecco of Young Capital. Heb je ervaring en wil je voor jezelf als sales topper aan de slag, kijk dan bij Improvers.  

Sales vacatures

Er zijn momenteel geen vacatures. Probeer een open sollicitatie of schrijf je in voor de job alert.