Hybride werken

Als Essenter bepaal jij waar je werkt. En dat kan ook hybride

Thuiswerken of toch liever op kantoor? Of misschien wel in dat leuke café op de hoek? Jij weet als geen ander waar én wanneer jij het beste kunt werken en daarom bepaal je zelf waar jouw inzet het beste tot uiting komt. Samen met je collega’s stem je af wanneer je elkaar op kantoor ontmoet, zodat er online én offline genoeg verbinding blijft.

Van Essent ontvang je alle gewenste faciliteiten om je werk zowel thuis als op kantoor goed te kunnen doen. Denk daarbij aan een laptop, smartphone en ergonomisch meubilair. Daarnaast bieden we een vaste thuiswerkvergoeding.

Lees de ervaringen over hybride werken van drie van onze Essenters!

FLEXIBLE BENEFITS

Als Essenter bepaal jij wat je doet met jouw flexible benefits! Laat je het uitbetalen en koop je er iets moois van? Of zet je het in voor een extra vrije dag?

Een deel van de secundaire arbeidsvoorwaarden die we bieden vormt het flexible benefits budget. Je kunt dit budget  geheel naar eigen wens en behoefte besteden. Extra verlofdagen kopen om een verre reis te maken of om een nieuwe hobby te ontdekken? Energieproducten bij een van onze servicepartners kopen met dit budget of liever alles als salaris uitbetaald krijgen? De keuze maak jij helemaal zelf. En dat kun je zelfs elke maand anders inrichten. Zo past het altijd bij jouw situatie. 

Leren, ontwikkelen, groeien

Continu leren en ontwikkelen is essentieel. Stilstaan is achteruit gaan. Daarom biedt Essent je veel mogelijkheden om binnen en buiten je vakgebied én als persoon verder te ontwikkelen. We hebben leer- en ontwikkeplatforms waar we vanaf je start mee aan de slag gaan. Jaarlijks maak je ontwikkel- en groeiafspraken met je manager. Samen kijken we naar jouw ambities en wensen. En uiteraard hebben we aanvullend een jaarlijks Persoonlijk Ontwikkelbudget dat je kunt zetten voor trainingen, cursussen, coaches en meer. Voldoende opties die aansluiten bij jouw wensen. Wil je meer weten? Lees dan de verhalen van Essenters die een mooie stap hebben gemaakt en vooral hóe ze dat hebben aangepakt.

Korting op energieproducten

Als Essenter krijg je korting op energieproducten. Dat helpt om je eigen woning te verduurzamen. Met bijvoorbeeld zonnepanelen of isolatie.

Werken bij de nummer 1 in energie betekent natuurlijk dat we korting geven op gas en elektriciteit. Essenters die klant zijn bij Essent, energiedirect of Vandebron ontvangen ieder jaar €200 euro netto korting op hun energierekening. 

En dat is nog niet alles. Ook alle producten die onze servicepartners op het gebied van verduurzaming aanbieden koop je wanneer je bij ons werkt met 20% korting. Dat is nog eens voordelig shoppen voor zonnepanelen, isolatie en een warmtepomp. Onze servicepartners werken door heel Nederland dus er zit er altijd een bij jou in de buurt.

Gezondheid & Vitaliteit

Om te zorgen dat jij als Essenter in topvorm blijft hebben we programma’s om je daarbij te helpen

Essent vindt het belangrijk dat medewerkers gezond en veilig werken en duurzaam inzetbaar zijn. Plezier in het werk, gezond zijn en gezond blijven is primair je eigen verantwoordelijkheid. Essent ondersteunt medewerkers met inspirerende workshops en cursussen op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Zo kun je sporten met korting, een stoelmassage op kantoor boeken, beweeg/houdingsadvies krijgen, is er op iedere afdeling vers fruit en kun je met collega’s lunchwandelen.

Green travel

Als Essenter ga je voor duurzaam. En daar helpen we je graag mee!

Bij Essent help je onze klanten duurzamer te leven. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij daar ook het goede voorbeeld in kan geven. Kies je voor een duurzaam vervoersmiddel om te reizen zoals het openbaar vervoer, de fiets of elektrische auto? Dan waarderen we dat extra: je krijgt die kilometers maximaal vergoed, je ontvangt een NS Business Card en/of je neemt deel aan ons fietsplan. Daarnaast heb je de mogelijkheid gebruik te maken van onze deelauto's voor zakelijke reizen.

Workation@Essent

Werken in Europa waar je maar wilt? Bij Essent wel 20 dagen per jaar!

Omdat werkgeluk in combinatie met een fijne privé balans erg belangrijk is is het mogelijk om in het buitenland te werken. Hoe lekker is het om de winter in Spanje te zitten of juist de zomer in Zweden? Welke combinatie ook bij jou past, hier is het mogelijk. Los van eventuele business meetings in het buitenland mogen Essenters 20 dagen in een periode van 12 maanden vanuit een ander land in Europa werken!