Powerhouse

Powerhouse is opgericht in 2005 en ons merk aan de bovenkant van de grootzakelijke markt. Door ons innovatieve energie platform is Powerhouse uitgegroeid tot één van de leidende energiebedrijven in Nederland en België. Door volledige automatisering van het gehele energiebedrijf hebben wij waardevolle kennis van de volledige waardeketen van energieproducten. Sinds onze start is het direct verbinden van gebruikers met de energiemarkten onze core business.

Powerhouse is letterlijk en figuurlijk een bijzonder energiek bedrijf en persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn belangrijk voor ons. Onze kantoren in Amsterdam en Almere kennen veel dynamiek en geen dag is hetzelfde. Er gebeurt veel en er kan veel. We hebben nauw contact met onze klanten en door het agile werken, verbeteren we voortdurend onze producten en diensten.

Wij zien onszelf als het energiebedrijf van de toekomst. Dit houdt in dat wij continue willen innoveren, en als pioniers ook weten dat niet altijd alles goed gaat. Dynamiek, open communicatie, geen dag hetzelfde. Als je daar blij van wordt, dan voel je je vast thuis bij Powerhouse.

De missie van Powerhouse is klanten in staat stellen actief in te kopen en te verkopen op de verschillende energiemarkten om zo hun posities te optimaliseren. Powerhouse biedt meer dan alleen toegang tot energiemarkten.

Dit doet Powerhouse door het aanbieden van de beste handelsproducten en het state of the art Powerhouse Platform. Daarnaast krijgen klanten uitstekende ondersteuning van ons. Om klanten nu en in de toekomst optimaal in de flexibele energiebehoefte te kunnen blijven voorzien vindt continu innovatie plaats. Uiteindelijk blijft energiebeleid maatwerk en  persoonlijk advies van Powerhouse zorgt dat klanten de juiste stappen zetten en rendement behalen.