To vacancy overview

Digital UX & Design Expert

Onze ambitie is duidelijk: nummer 1 zijn en blijven in de alsmaar veranderende wereld van energie en gas. Jij bent in topvorm voor de vacature Digital UX & Design Expert in Den Bosch. De uitdaging, die gaan we samen aan. Je kruipt in de huid van de verschillende doelgroepen, stelt verbeteringen voor en creëert commitment voor jouw designs. Dat alles binnen een tof team en een omgeving waarin je vrijheid krijgt die jij nodig hebt! Are you the one? 
  
Als UX & Digital Design Expert binnen C+Operations zet je alles op alles om onze klanten een zo optimaal mogelijke online service journey te geven. Jij kunt een bijdrage leveren in de realisatie van diverse zware en belangrijke complexe online gerelateerde trajecten. Maar er is meer! Inspirerend, samenwerkingsgericht en met de nodige eigenaarschap pak jij als UX & Digital Design Expert je rol als het gaat om het: 
 
• Opstellen van mobile first UX en interaction designs op basis van klantwensen
• Ontwikkelen van prototypes en klikmodellen
• Opleveren van aantrekkelijke visual designs
• Het uitdragen en borgen van merken Essent en energiedirect.nl
• Usability testing, Multi variate en A/B testing.
 
Je hebt een breed aanbod van (online) tools in handen om aan de slag te gaan met journey & conversie optimalisatie. Je zorgt voor een optimale online service beleving voor onze klanten en je hebt een visie op online dienstverlening en je krijgt veel ruimte om jouw visie te ventileren. Vanuit je rol werk je nauw samen met developers, (online) marketeers en digital specialisten en professionals binnen andere afdelingen (waaronder IT). 
 
Wij zijn Essent
Marktleider in het leveren van energie en gas in Nederland. Een positie waar we trots op zijn. Elke dag vinden we weer slimme manieren om als één team de beste te zijn. We hebben focus, eigenaarschap en discipline. Met onze rechtdoorzee-mentaliteit weten wij miljoenen consumenten en ondernemers aan ons te binden. Niet alleen met energie en gas, ook met energie-gerelateerde producten en diensten. Wij wachten niet tot morgen. Als onderdeel van E.ON en met onze merken als energiedirect.nl en PowerHouse maken we impact voor onze klanten. Kortom, samen betaalbare energie-oplossingen bereikbaar maken voor iedereen.
 
Je versterkt het team C+ Operations. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een maximale klantwaarde over alle merken en kanalen. Jullie pakken de end-to-end regie op digitale service verlening voor Essent, energiedirect.nl en Essent Zakelijk. Wij hebben de ambitie om meer dan 30% marktaandeel te realiseren en delen de ‘winner takes it all' mindset.
 
Jij rapporteert aan Manager Digital Strategy.
 
Jij bent Essent
Werken als één team om onze klanten voor ons te winnen. Dat geeft pas een energieboost. Met jouw eigenaarschap en expertise weet je mensen te overtuigen. Of juist niet! Want je gaat alleen voor successen die ertoe doen. Door continu kritische vragen te stellen en de spiegel voor te houden ziet het team jou als kartrekker. Met jouw overtuigingskracht steek je anderen aan om iedere dag de beste resultaten te leveren. Haal je het beste uit de klant en dus voor Essent?
 
Dan heb jij het totaalplaatje als je ook in het bezit bent van:
 
• Afgeronde hbo opleiding op het gebied van UX/UI/Multi media of een andere aanverwante studie
• Minimaal 5 jaar ervaring als UX-Designer met visual designer skills
• Uitzonderlijke Sketch, Photoshop, Illustrator en InDesign skills.
• Kennis van online (conversie) optimalisatie tools zoals Hotjar en VWO.
• Kennis van front-end technieken zoals HTML, CSS, JavaScript.
• Kennis van Sitecore is gewenst 
 
We scoren niet zonder doel
Je gelooft in jezelf, het team en het bedrijf. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, kansen en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou (o.b.v. 40 uur per week):

• Een baan bij een leidend Europees energiebedrijf die altijd in beweging is. We blijven groeien, ontwikkelen en innoveren
• Een bruto maand salaris tussen € 3113 en € 4841, nauwkeurig afgestemd op jouw niveau
• Een eindejaarsuitkering om onze waardering nog meer uit te spreken
• 27 vakantiedagen
• Alle faciliteiten om goed te werken. Zowel thuis als op kantoor
• De kans om te werken met onze House-in-Order Lean-methodiek
• Een inspirerende kantooromgeving op een toplocatie in Den Bosch. We raden je zeker aan om met het openbaar vervoer te komen. Het Centraal Station Den Bosch is namelijk maar 850 meter lopen! Een fijne extra: je ontvangt dan een NS Business Card van ons. Toch reizen met eigen vervoer? Dan krijg je een kilometervergoeding 
• Een breed scala aan ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
 
Zie je de vacature niet meer op werkenbijessent.nl, jammer: solliciteren is niet meer mogelijk. Interimmer of bureau? Als we jullie nodig hebben weten wij jullie wel te vinden. 
 

Application process

Application
Thank you for applying on this job offering. We will get back to you as soon as possible.
Screening
We will check your references.
Interview 1
One of our recruiters will contact you as soon as possible to schedule the initial interview.
Interview 2
One of our recruiters will contact you for a second interview.
Offer
We will make you an offer.
Hired
Welcome to Innogy

Do you have questions about this vacancy?

Contact Patricia Fredrikz

Vragen over deze vacature?

Mail naar Team Recruitment

Share this vacancy

Apply for this job