innogy Consulting

LET OP: In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, vinden de sollicitatiegesprekken voor een nog onbepaalde periode zoveel mogelijk plaats via conference calls (skype, whatsapp videobellen). Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de recruiter die vermeld staat bij de vacature van jouw interesse.

innogy Consulting is de inhouse consultancy club van innogy. Met deze club leveren we end-to-end-oplossingen aan onze interne klanten die ons als organisatie beter maken. We bieden dan ook een breed scala aan specifieke expertise. We bouwen mee aan de corebusiness van innogy, van strategieontwikkeling tot implementatie, waarbij onze klant centraal staat. Zo zorgen we samen voor een duurzame toekomst.

Omdat wij ‘innogy-insiders’ zijn hebben we, naast onze consultancy expertise, ook diepgaande kennis van de energiemarkt. Dit doen we met name in Europa, verdeeld over een 6-tal kantoren.

Aan de slag bij innogy Consulting?

Heel graag! Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe talenten. Als je bij ons aan de slag gaat versterk je het internationale team waarin we met 150 collega’s onze krachten bundelen om kennis te delen en een opdracht iedere keer weer optimaal te vervullen.

Benieuwd wat dit team kenmerkt? En tevens een hoog energie- en ambitieniveau om mee te bouwen aan de corebusiness van ons energiebedrijf.

Bij ons kun je je carrière starten als consultant. Je gaat vanaf dat moment expertise ontwikkelen specifiek voor de energiesector en tegelijkertijd algemene managementvaardigheden verwerven. Maar dat is niet het enige. Om jou extra te motiveren bieden wij een uitgebreid ontwikkel programma om jou middels trainingen te helpen met het behalen van jouw carrièredoelen.

Dus, wil je werken in een dynamische en internationale omgeving met platte hiërarchieën en bijdragen aan het succes van innogy? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

Kom jij de energiewereld op z’n kop zetten?

Vragen over deze functie?

Block type not found: null.