Digital & Online

LET OP: In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, vinden de sollicitatiegesprekken voor een nog onbepaalde periode zoveel mogelijk plaats via conference calls (Teams, Whatsapp videobellen). Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de recruiter die vermeld staat bij de vacature van jouw interesse.

Marktleider in het leveren van (groene) energie en gas in Nederland. Een positie waar we trots op zijn. Ruim 10% van de Nederlanders heeft zonnepanelen op zijn dak en meer dan 50% van Nederland heeft een slimme meter in huis. Maar vergis je niet: wij staan niet stil. De digitale ontwikkelingen zijn continu in beweging. Met onze rechtdoorzee mentaliteit maken wij betaalbare energieoplossingen bereikbaar voor iedereen.

Onze ambitie is duidelijk: de nummer 1 zijn en blijven op het gebied van energie. Daar speelt Digital & Online een cruciale rol in. Door te luisteren naar onze klanten en de (digitale) ontwikkelingen scherp in de gaten te houden blijven wij de koploper. Elke dag bedenken we weer nieuwe slimme manieren om als 1 team de beste te zijn. We vieren onze successen en durven samen te leren van onze fouten. Onze aandacht gaat alleen naar zaken die er toe doen. Met focus, leiderschap en eigenaarschap. We denken alleen nog in customer journeys en werken steeds meer in agile teams. Data drijft ons. Zo blijven wij altijd de beste digitale oplossingen bieden. Want wij zijn Essent.

Jij bent de topspeler bij Digital & Online

Kansen zie je en verzilver je in razend tempo. Onze teams beheren, ontwerpen en ontwikkelen continu nieuwe digitale diensten voor onze klanten. Hier werken gedreven vakmensen, stuk voor stuk. Stilstaan is geen optie. Als Analist, Data Scientist, ervaren Teamlead, Projectmanager of Specialist in online marketing, social media, UX/UI ben je in topvorm. Elke dag nóg meer dan gisteren. Kortom, jij bent dé Essenter die doelgericht aan het werk gaat. Vol zelfvertrouwen en met overtuigingskracht.
Wij zijn Essent. En jij?

Vragen?

recruiter
Neem contact op met Ian van der Enden (Recruitment Business Partner)