Klantadviseurs

De energietransitie aangrijpen om nóg meer impact te maken voor onze klanten. Duurzamer leven gaat niet vanzelf. Wij zijn marktleider en dat willen we zo houden. Daar spelen onze Klantadviseurs een belangrijke rol in. Zij zijn het visitekaartje, de vraagbaak, het uithangbord en dat doen ze met focus, discipline en eigenaarschap. Kortom, een belangrijke schakel tussen de organisatie en onze klant.

Wij zijn in topvorm. Alleen als onze klanten elke dag weer voor ons kiezen, kunnen wij doen waar we goed in zijn: betaalbare energieoplossingen bereikbaar maken voor iedereen. Daar maak jij als Klantadviseur het verschil. Goed luisteren en de vraag achter de vraag stellen is key. Zo begrijp je precies wat de klant nodig heeft. Vervolgens vertrouw je op jouw expertise en maak je van hun energievragen een passend voorstel. Resultaatgericht en met lef ga je voor de winst. Een blije klant staat gelijk aan groei.

Jij bent de topspeler als Klantadviseur

Commerciële targets schrikken je niet af. Sterker nog, het geeft een drive om elke dag weer beter te zijn dan gisteren. Met deze mindset pak je verantwoordelijkheid en verzilver je kansen op een hoog tempo. Of je dat nu doet in de Klant Contact Centers van Essent in Den Bosch, Zwolle of in een van onze shop-in-shops bij jou in de buurt. Voor jou maakt het geen verschil. Samen met jouw collega’s ga je voor 1 doel: de beste klantervaring leveren.

Wij zijn Essent. En jij?