Marketing

LET OP: In verband met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus, vinden de sollicitatiegesprekken voor een nog onbepaalde periode zoveel mogelijk plaats via conference calls (skype, whatsapp videobellen). Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de recruiter die vermeld staat bij de vacature van jouw interesse.

Zeg je energie, dan zeg je Essent of een van onze andere merken. Meer dan 2,5 miljoen klanten kennen ons en daar laten wij het niet bij, want wij willen de nummer 1 zijn én blijven binnen deze branche. Nederlanders willen duurzamer, gemakkelijker en betaalbaarder leven. Daar zien wij kansen waarvan onder andere de afdeling Marketing werk maakt. We staan niet stil. Sterker nog, we blijven de concurrent altijd een stap voor.

De afdeling Marketing kijkt verder dan onze corebusiness (stroom en gas). Hier laten onze Essenters hun expertise zien bij het implementeren van nieuwe proposities en het voeren van doelgroepgerichte campagnes. Daarbij denken we in customer journeys. Met eigenaarschap, focus en de drive om het maximale uit zichzelf te halen realiseren zij groei en impact. Stilstaan is geen optie, daarom werken wij met RADAR (Research, Analytics, Database Marketing And Reporting) en grijpen wij de energietransitie aan. Zo leveren wij de beste en simpele (energie)oplossingen voor onze klant.

Jij bent de topspeler bij Marketing

Het succes begint met jou. De Marketeer, Productmanager of Innovation Manager die kansen omzet naar doelgerichte resultaten. Terwijl je de details induikt, overzie je het complete plaatje. Daarnaast zet jij jouw energie alleen in bij zaken die ertoe doen. Of je nu een nieuwe innovatieve campagne opzet of nieuwe verdienmodellen creëert, je bent in topvorm en daar ben je trots op.

Wij zijn Essent. En jij?