IT

Essent is in topvorm. In de alsmaar veranderende wereld van energie hebben wij een heldere ambitie: de nummer 1 zijn en blijven op het gebied van energie. En dat kunnen wij, met meer dan 100 jaar ervaring, als geen ander waarmaken. Daar speelt de afdeling IT een belangrijke rol in. Hier maken we de veranderingen van de digitale transformatie van dichtbij mee voor onze 2,5 miljoen klanten.

De best mogelijke gebruikersbeleving vorm geven, dát is ons doel op de afdeling IT. Het vraagt om een scherpe focus op een effortless customer experience, eigenaarschap en discipline. We houden elkaar scherp en benutten elkaars talenten in een agile werkomgeving en werken naar continuous delivery toe. Tegelijkertijd zetten we een nieuwe generatie architectuur neer, wat een volledige digitale dienstverlening oplevert. Stilstaan is geen optie, daarom zijn we druk bezig om de frontend en backend volledig ‘loosely coupled’ te maken. Het succes komt altijd van binnen. Onze Essenters vanuit verschillende landen zijn in topconditie en halen elke dag het maximale uit zichzelf. Zo maken zij de klantervaring elke dag een beetje beter.

Jij bent de topspeler bij IT

Nog meer innovatieve en ondernemende digitale transformaties verder vorm geven, dat is de uitdaging en die gaan we samen aan. Voor elke fase van onze hele software development lifecycle zetten we specialisten in. Iedereen heeft een eigen focus en verantwoordelijkheidsgebied. Zo richten de Business Analisten zich op het vertalen van de klantvraag naar een nieuw te ontwikkelen IT-oplossing. De Enterprise en Solution Architecten ontwikkelen de digitale roadmap en de Developers geven die dagelijks vorm. Leiderschap en eigenaarschap zit in hun genen en in die van jou. Samen gaan jullie voor succes.

Wij zijn Essent. En jij?

Vragen?

recruiter
Neem contact op met Paul Römer (Recruitment Business Partner)
Block type not found: null.